Larmkort/DC-DC/Säkringskort

Ibland kan det vara svårt att hitta de där detaljerna som ger de funktioner man vill ha och som underlättar installationen.
​​​​​​​För att hjälpa dig med detta, har vi tagit fram ett modulärt system som är kvalitetssäkrat och  mycket funktionellt.
Produkterna  finns för olika funktioner och passar i de flesta av våra aggregat.
Med dessa tillbehör kan du höja säkerhetan i våra batteribackuper och din anläggning, med larmkort, säkringskort och DC/DC omvandlare. Tex om du skulle  behöva 12V spänning i ett 24V aggregat så är det enkelt att klicka in en DC/DC omvandlare i batteribackupen och få både 24V och 12V i samma aggregat.
SPM900 serien är en serie modulära tillbehör i vårat smidiga L-modulformat. De ger utökade säkerhetsfunktioner för att säkerställa driften och minimera driftstörningar i säkerhetsanläggningar. Tex säkringskort med skydd mot överström, överspänning samt transienter. DC/DC omvandlare för att få fler spänningar i samma batteribackup. Skulle du behöva 12V spänning i ett 24V aggregat så är det enkelt att klicka in en DC/DC omvandlare i batteribackupen och få både 24V och 12V i samma aggregat.
Larmkort som enkelt kan jackas i våra strömförsörjningar för att utöka övervakningen av aggregaten.
SM925 är ett säkringskort med 2-poliga säkringar.
DC/DC omvandlare finns lite kraftigare 
SM910-920 är säkkringspaneler när man behöver många utgångar på ett litet utrymme. En klassiker som finns i många säkerhetsanläggningar och stora system. 
Du hittar med all säkerhet det  som passar just dina behov på den här sida och här undertill kan du läsa mer, det är bara att klicka in på det du söker.